Compunere gramaticală despre clasa mea

Tema - Compunere gramaticală despre clasa mea.

M-ați prins în lipsă de inspirație, iar tema aceasta nu mă ajută deloc să-mi vină idei mai multe. În plus nu am primit și detalii despre ce fel de compunere gramaticală, așa că încerc să ofer o idee ceva mai fâșneață

compunere gramaticala

Sursa foto: http://bit.ly/ePnBl3

Pui de compunere

Încearcă să îți imaginezi că toate cuvintele au viață, inclusiv gramatica are propria viață. Într-o zi cuvintele au sărit din cărți și din caiete, din manuale și din cataloage și au început să fugă prin sala voastră de clasă.

Colegii tăi nu înțelegeau ce se întâmplă, profesoara nu era în clasă, dar pe ușă întră Gramatica (aici ai putea să faci o mică descriere a gramaticii – cum arată, cum este îmbrăcată). Gramatica merge într-un baston, pentru că de multe ori copiii uită de ea și vorbesc sau scriu greșit gramatical, de aceea ea este rănită.

Gramatica vrea acum să strângă toate cuvintele și vă cere vouă ajutorul să le prindeți. Povestește cum alergați toți prin clasă și prin școală pentru a prinde toate cuvintele și apoi să formați propoziții și fraze corecte cu ele. Propozițiile erau apoi adunate de Gramatică și puse în cărți, în caiete.

Sper să vă placă!

Previous Next

2 Comments (+add yours?)

 1. mihaela72
  Nov 12, 2011 @ 18:38:33

  Super! Tare de tot!
  Ai talent!

 2. acondrache
  Mar 15, 2012 @ 15:00:51

  naspa de tot e varza

Leave a Reply

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin