Compunere despre prietenul meu

Şi asta, tot din căutări pe celălalt blog…

Analiza subiectului: din nou, vaaaag! prietenul cel mai bun sau iubitul? cum v-aţi cunoscut? cum v-aţi despărţit? ce-ţi place sau ce nu-ţi place la el? cum îţi petreci timpul liber cu el? unde mergeţi? ce planuri aveţi? what? Mă rog…

Pui de compuneri
- răspunsul detaliat la oricare dintre întrebările de mai sus.
- zi şi tu că aţi inventat un joc şi descrie cum îl jucaţi şi în ce fel jocul ăsta v-a sudat prietenia (leapşa pe cântece, cum ajungi de la un actor la un altul trecând prin 5 alţi actori*, aţi inventat un salut complex şi cine uită să îl facă corect îl scoate pe celălalt la un film / cico / teatru etc.)
- scrie că vă place să vă amintiţi de momente petrecute împreună şi vă distrează diferenţa dintre punctele de vedere şi dă exemple până umplii câte pagini ai de umplut.

Spor la scris!

* de la DeNiro la Keanu Reeves: DeNiro a jucat cu Ben Stiller în Un Socru de Coşmar, BS a jucat cu Milla Jovovitch în Zoolander, MJ a jucat cu Bruce Willis în Al 5-lea Element, BW a jucat cu Amanda Peet în Cât îmi dai ca să te împuşc, AP a jucat cu Keanu Reeves în Ceva, ceva tot o ieşi. Mă rog, sunt doar patru, da’ aţi prins ideea :)

Previous Next

4 Comments (+add yours?)

 1. vlad12
  Oct 22, 2008 @ 14:04:00

  mersi esti tare daca ti-e tia venit idea sa publici textul acesta pe blog

 2. Sandra G
  Oct 25, 2008 @ 14:21:00

  cu placere :)

 3. Anonymous
  Mar 02, 2010 @ 19:08:31

  foarte bun tinetio in continuare asa

 4. Sandra G
  Apr 05, 2010 @ 18:40:38

  Multumeeeeeeesc! :)

Leave a Reply

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin